21: PANBD: Let Me fix your car. 

Åkte bil någonstans för att spela in. Ari duschar o fixar sitt hår. Campari o apelsinjuice. Palle åker skridskor. Finlandsfärjor..Just det ..Vi spelade på en lyxrestaurang i Finland engång..Vi skulle få käk. Förrätten var mycket god och förväntningara var höga på fortsättningen. Men tiden gick..Kanske någon dryg timme..Då kommer dom in med varmkorvar ( frusna i mitten) och pommesfrites. Kocken hade hört soundcheck och tyckte vi var så usla så han hade sprungit iväg till en grillkiosk o köpt detta till oss. Men varför fick vi då den överdådiga förrätten? Ett stort mysterium.

22: Paula Sannerholm: Jag såg.

Här minns jag väldigt dåligt men ljust. Jag ville ha med låten för att hylla salig Sannerholm som kilat vidare här i höstas. Vila i frid Paula.

23: Speaking of Dexter

Hmm..Mycket suddigt...Mycket trevligt...Konservatism..Ordensstjärnor.. Grosshandlargroggar..I en värld av jazz hette ett fotografi som Henrik Aronsson tog på mig  med drink och digitalpiano i någon park där vi underhöll med Olof Skoogs kvartett. Det fotot fick ett oväntat genomslag i rocksverige och användes bland annat som backdrop av hästpojken.  Se fotot här: https://goo.gl/photos/Xwz84YkQQWNQ46NX6

24: Mo Blues: Flower Child

Här fick vi ynglingar ett skivkontrakt..Spelade in i Bohusstudios.  Jag minns dofter av bland annat diskmedel, pina colada och brännvin special.

25:  Petter: Längesen

Detta stämmer inte. Det var inte alls länge sen. Detta gjordes i våras.  Därför minns jag inget. Närminnet är uselt.