9: Stefan Sundström: Resa med lätt bagage.

Vi kompade med Franska trion.  Trivamt. Så trivsamt att Sundström ville bjuda upp oss till sitt älskade Traene i Norge. 4 veckor!! 4-5 veckor helst!Vi fick pruta neråt..Räcker det inte att du skickar ett vykort? Han lurade upp oss några dar till slut. På kvällarna satt jag och Larsson och läste en bilderbok om Olskroken. Tårögda av lappsjuka.

10: Alf Robertson: Jag lämna mitt hjärta i Göteborg

Jag satt på Imperial och drack en förmiddag. Olsson ringde. Inspelning med Robertson.Trodde ej mina öron. Just hela det föregående året hade jag ägnat åt studier av Robertsons värld. Blev vän med alla tre som satt på Imperial. Jag som inte sagt ett ord till någon under mina 10 år på Imperial. Jäger till alla! Stora plånboken fram! Dom stora Danska scenerna väntar.( Det var vad Robertson sa) Till o med Olsson skulle upp på scenerna igen. Olssons lata dagar var över. Robertsons piska ven. En glad och koncentrerad stämning rådde. Fick klart 6 låtar innan han kilade vidare. Det blev vackert måste jag säga. Stroke på stroke  och allt. Men den gubben vek inte ner sig.