4:Joel Alme: Backa tiden

Det mest oeffektiva  inspelningen sen metallicas svarta album. Indiepopens  svarta album helt enkelt.

5:Anna Järvinen: Porslin

Tja..Vi kompade med Franska trion. Jag hade en inlevelsefull typ som ersatte mig i schlagerfestivalen. Såväl jag o Larsson var för fula för att synas i rutan. Även Furbacken konstigt nog. Egentligen blev han nog erbjuden att vara med i rutan, men avböjde säkert diskret för att inte såra dom två fula.

6: Sven Zetterberg: Don't ever leave me
O detta då..Mycket militäriskt..Raskt marscherat.. Halt!

7: Fibes oh Fibes: A Kiss

Jag var med på en låt på plattan..Sen gjorde jag översättningar på samtliga. Spelade in allt på min lilla portastudio. La ut på spotify..Allt försvann mystiskt sen..Kanske får jag lägga upp det på nytt en dag.. men en låt hittar ni i alla fall här:

https://open.spotify.com/track/0jx2sYA82YgjzVTumq1lVX

8: The Sandmen: Guns and guitars

Hygge! Glada danskar! Tuborg, hvergang! Sen skulle jag ta betalt..Ge mig nått bara sa jag.. Nä, säg du vad du vill ha, replikerar dom glada danskarna. Jag skickar fakturan: 50000kr. Chock i det danska lägret. Dom fick skylla sig själva!! Vi er røde vi er hvite!!!!